Personeel NVB nog steeds in actie

 

Het personeel van het Nationaal Vervoersbedrijf is nog steeds in actie. De leden verzamelden zich vanmiddag wederom aan de Heiligenweg onder leiding van bondsvoorzitter Raymond Ford. (Johan de Randamie)

De bond en de directie van het Nationaal Vervoersbedrijf (NVB) hebben nog steeds geen overeenstemming bereikt. De leden zijn nog steeds in actie. Vanmiddag verzamelden de leden zich wederom aan de Heiligenweg onder leiding van bondsvoorzitter Raymond Ford. De leden voeren al ongeveer twee weken actie.
Zij willen betere voorzieningen hebben, ze wachten op de uitbetaling van hun salarissen en eisen een koopkrachtversterking. Ook willen ze niet meer werken onder slechte omstandigheden. Het personeel zit in een ruimte waar slechts een kleine ventilator is geplaatst en dat kan het personeel niet meer aan.
Ford gaf aan dat de directie gevraagd heeft om het werk eerst te hervatten alvorens een aanvang te maken met de cao-onderhandelingen. De leden zijn het daarmee niet eens en zijn van plan actie te blijven voeren. “We blijven actie voeren totdat de koopkrachtversterking toegekeerd is.”

door Kimberley Fräser

More
articles