Able Ladies en The Messengers de wacht aangezegd bij Paramaribo Slagbalbond

 

Slagbalspeelsters krijgen instructies van hun coach bij de voortzetting van de competitie in Paramaribo afgelopen zondag. Twee clubs werden de wacht aangezegd. (Foto: Regillio Derby)

 

Able Ladies en The Messengers zijn de wacht aangezegd door het bestuur van de Paramaribo Slagbal Bond (PSB). De twee verenigingen hebben namelijk hun administratieve zaken nog niet op orde, en zijn door de PSB aangezegd eerst hieraan te voldoen.
Able Ladies en The Messengers moesten afgelopen zondag bij de voortzetting van de tweede ronde uitkomen in respectievelijk de eerste en de derde wedstrijd. Echter vonden deze partijen dus geen voortgang, maar de tegenstander wonnen wel reglementair.
Able Ladies moest het opnemen tegen Makandra, terwijl The Messengers de ploeg van The Struggles als opponent had.
De Tropen, die een inhaalwedstrijd speelde tegen Interlove, zag zijn ongeslagenschap bijna aan een eind komen tegen de sterk spelende Interlove.
Tenslotte moest de laatsgenoemde ploeg aan het kortste eind trekken. De Tropen won met 102-94.
Er stonden in totaal vijf wedstrijden op het programma, waaronder twee in de herenklasse.
The Boys moesten buigen voor de ervaren en sterk spelende Rainbow die de wedstrijd won met 119-81. Daarna leek het een easy walk over voor de heren van Amershaktie, die het opnam tegen Shining Stars. Amershaktie zette in tweede helft betere looppunten neer en won met 111-94.
De eerst volgende wedstrijden worden op zondag 21 oktober gespeeld in Nickerie.