Exclusieve versie ‘Crisis Geen Boodschappen’

Van de langverwachte nieuwe E.P van de hip hop rapartiest Crazy G, ‘Crisis Geen Boodschappen’, is er ook een exclusieve versie op de markt verschenen. Dit vertelt de artiest.

Deze versie verschilt volgens hem hemelsbreed van de normale. Bij aankoop krijg je een poster, een FULL BIGISMA pet & bril en een speciale Crisis Geen Boodschappen sticker erbij. Die exclusieve versie bevat ook een bonus track. Wat hem ook anders maakt, is dat hij in een beperkt aantal te verkrijgen is.

Om in aanmerking te komen voor de exclusieve versie van de EP ‘Crisis Geen Boodschappen’, moeten de fans zich wel van te tevoren registreren. Dit kan door de Hip hop rapartiest gewoon een privéberichtje via Facebook of Instagram te sturen. De bestelling wordt dan aangenomen en tot aan huis geleverd.

Crazy G heeft echter niet alleen aan de echte fans gedacht, maar ook aan zijn nieuwe en toekomstige fans. De eerste honderd mensen die de normale versie van ‘Crisis Geen Boodschappen’ aanschaffen, worden ook beloond met een leuke CGB plaksticker erbij. “Ik wil de mensen los van mijn muziek iets extra geven voor het feit dat zij mij al die jaren ondersteund hebben. Zonder hen was ik allang gestopt. Ik kan nog niet zo veel geven, maar met het weinige dat ik kan, probeer ik mensen blij te maken.”

‘Crisis Geen Boodschappen’ bevat in totaal tien tracks. Het laatste nummer is een samenwerking met Ulriek van HMG en Del( StarTime Ent.) De schijf is volledig geproduceerd door deejay K Mac van B.M.R. De songs die erop voorkomen, zijn anders dan wat men gewend is van Crazy G.

More
articles