Onderhoudswerkzaamheden Fernandes zorgen voor minder productie

Onlangs hebben bezorgde klanten aangegeven dat enkele producten van de Fernades Bottling Company in mindere mate aanwezig zijn in de winkels. Ayda Slooten, public affairs en communications officer Fernandes Bottling Company, bevestigt dit en geeft aan dat Fernandes vanwege onderhoudswerkzaamheden minder kan produceren.

Slooten legt uit dat de bottling company twee productielijnen heeft, waarvan er een stilligt vanwege onderhoud en verbetering. Ook enkele machines worden vervangen, waardoor er tijdelijk minder producten geproduceerd kunnen worden. De verbetering van de machines is nodig om de kwaliteit van de producten te verhogen en in de toekomst te blijven garanderen. In verband met het onderhoud en de verbetering is besloten tijdelijk te stoppen met de productie van Dasani water. Ook sodawater wordt niet optimaal geproduceerd. Van de overige merken zullen ook niet alle formaten verpakkingen geproduceerd worden. Softdrinks blijven wel verkrijgbaar in zowel de familieverpakking als de kleinere verpakkingen.

Ook kan de samenleving blijven genieten van de twee smaken Minute Maid Fruit Cooler. Door deze ontwikkeling kan het voorkomen dat klanten minder verschillende formaten van een bepaald product aantreffen in de winkel. De Fernandes Bottling Company wijst erop dat het produceren van dranken van de hoogste kwaliteitsstandaarden hun belangrijkste prioriteit is en vraagt de samenleving begrip voor het ongerief. “Wij hopen na zes maanden weer optimaal te kunnen produceren”, zegt Slooten.

door Priscilla Kia