CIVD’er rijdt in op verkeer komende vanuit Johan Adolf Pengelstraat

De bestuurder van een Toyato Crown is hedenmorgen ingereden op auto’s komende vanuit de Wanicastraat. De bestuurder, die van beroep CIVD’er is, stond geparkeerd bij het GOw2 pompstation op de kruising van de Verlengde Gemenelandsweg en de Johan Adolf Pengelstraat. Volgens een ooggetuige keerde de bestuurder plotseling op de weg en reed in de tegenovergestelde richting verder.

Hij ramde hierbij drie voertuigen en een schutting. De bestuurder kwam tot stilstand tegen een Isuzu D- Max. De leden van de Militaire Politie (MP) die op dat moment langsreden, hebben de zaak samen met het Korps Politie Suriname (KPS) afgehandeld. De ooggetuige vermoedt dat de CIVD’er onder invloed was van alcohol. De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname (KPS) had bij het perse gaan van deze editie nog geen informatie gekregen van politiepost Nieuwe Haven.

door Johannes Damodar Patak