Happy Boys en Jong Aurora spelen finale Lidbondentoernooi

 

Een vrouw toont haar enthousiasme voor haar favoriete ploeg tijdens een wedstrijd in het Lidbondentoernooi. De finale van dit toernooi is zaterdag. (Foto: Regillio Derby)

De ploegen van Happy Boys en Jong Aurora zullen op het zaterdag 29 juli aanstaande tegen elkaar opnemen in de finale van het 12e SVB Lidbondentoernooi.
Happy Boys en Jong Aurora hebben zich als respectievelijk kampioen van poule K en poule L geplaatst voor de eindstrijd. Het duel wordt gespeeld in het André Kamperveen Stadion en vangt aan om 16:30 uur. Hierna vindt de prijsuitreiking plaats.
De winnaar is kampioen van het Lidbondentoernooi 2017.
De kampioen en de semi-kampioen komen in aanmerking voor een trofee, medailles en een geldbedrag.
Dirk Esajas van Coronie Boys mag zich met 15 doelpunten reeds topscorer van het toernooi noemen, terwijl Manuel Kowid van Happy Boys met slechts drie treffers tegen de minst gepasseerde doelman is.
Behalve Happy Boys en Jong Aurora promoveren ook Broki en Super Adjoema ook naar de hoofdklasse van de SVB, indien ze voldoen aan de Club Licentievoorwaardn.
In het afgelopen weekeinde won Happy Boys op de laatste speeldag in poule K reglementair van SCV, terwijl Coronie Boys met 6-1 langs Kitha ging.
In poule L vond het duel tussen Real Coronie en Real Leiding geen voortgang wegens wateroverlast. Super Adjoema en SVG speelden 1-1 gelijk na een 0-0 ruststand.
SCV heeft zich teruggetrokken uit het het toernooi. Dit brengt conform het competitiereglement van de SVB met zich mee dat alle gespeelde wedstrijden van deze club in de finaleronde ongeldig worden verklaard.
De eindstand in poule K:
1.Happy Boys 9 pnt.
2.Broki 6 pnt.
3.Coronie Boys 3 pnt.
4.Kitha 0 pnt.
5.SCV 0 pnt.
Eindstand poule L:
1.Jong Aurora 10 pnt.
2.Sup.Adjoema 8 pnt.
3.SVG 7 pnt.
4.Real Leiding 0 pnt.
5.Real Coronie 0 pnt.