Kabel Boyz klopt Zwaluw’96

Een spelmoment tijdens het duel tussen SV Kabel Boyz en ZV Zwaluw’96 zondag in de hoofdklasse futsalcompetitie. Kabel Boyz won met 5-3. (Foto: Regillio Derby)

 

 

SV Kabel Boyz was zondag in de hoofdklasse futsalcompetitie met 5-3 de betere van ZV Zwaluw’96. Ike Adams van ZV Zwaluw’96 werd met twee treffers de topscorer van het duel.
In de eerste klasse wonnen FCB en ZV Palo van respectievelijk Giants en FC Pro. Lorenzo Overman en Rivolino Overman van FC Pro en Gerzinho van Engel van ZV Palo waren goed voor twee treffers elk.
Regillio Tuur leidde SC Scorpio in de derde klasse met drie doelpunten naar een 6-2 zege op FC Castilla. In dezelfde afdeling gooiden SV Brodad en Futsal Club Gioan het op een akkoordje 4-4. Joel Wirodikromo (Futsal Club Gioan) en Ricardo Le Couvreur van SV Brodas scoorde twee keer. Verder won Team One met 7-2 van Ultimate 17.
Terrence van Gom van Team One nam drie doelpunten voor zijn rekening.
In de tweede klasse werden zaterdag twee wedstrijden afgewerkt die beide gelijk eindigden: SCSV Barka-FCB 2 5-5. Max Rodriguez van SCSV Barka en Jerrel Niamut van FCB elk 2 doelpunten. ZV Zwaluw’96 2-Djojo 2000 8-8. Marcelino Plet van ZV Zwaluw’96 2 scoorde drie keer.