DE VALLENDE STER VAN BOUTERSE

Vorig week donderdag heeft de NDP-voorzitter een structurenvergadering gehouden in Ocer in verband met de strafeis van 20 jaar die het Openbaar Ministerie tegen hem heeft geëist in het 8 Decemberstrafproces. Voor-dat Bouterse inging op deze zaak, liet hij de structuren kennismaken met wat hij noemt een grote ster, Geeta Sharmila Mansaram. Zij heeft de VHP de rug toegekeerd met als reden dat de VHP- voorzitter nooit notitie van haar heeft genomen nadat zij een miskraam had gekregen. Echter is alom bekend dat Krishna Mathoera de reden is geweest dat zij de partij heeft verlaten. Het niet worden geplaatst als DNA- kandidaat bij de afgelopen verkiezingen heeft Mansaram zwaar getroffen. Wat heel frappant was, is dat deze zelfde Mansaram bij alle activiteiten van de nabestaanden van het 8 Decemberstrafproces aanwezig was en een grote voorstander was van berechting. Vandaag de dag bevindt zij zich echter bij dezelfde hoofdverdachte die zij voorheen als moordenaar betitelde. Wat is er gebeurd? Eigenbelang heeft de overhand bij deze dame genomen. Mansaram was voor velen een inspiratie, maar is vandaag de dag niets anders dan een verrader. Niet alleen heeft zij de VHP verraden, maar ook de burgers die achter haar stonden, zijn diep teleurgesteld. Mansaram mag vergeten dat zij ooit weer DNA-lid wordt. Wat de politiek betreft, is haar carrière zo goed als afgelopen. Het zal ons niet verbazen als zij de nieuwe minister van Justitie en Politie wordt. Heeft Mansaram wel op lange termijn gedacht aan haar toekomst. Wat gebeurt er na 2020 dan met haar carrière? Mansaram is helaas niets anders dan een vallende ster. De NDP is daadwerkelijk de partij waarin zij thuishoort.