Deel klopt Dest via TKO

De rematch tussen Brigitte de Vries uit Ulvers en Ralissa Wekker uit Team Yvel werd we-derom gewonnen door Wekker. (Foto: Regillio Derby)

 

 

Nigel Deel uit The Gym is zaterdagavond als winnaar uit de bus komen in de partij tegen Ferito Dest (Fitness Factory Suriname). De twee leverden de hoofdpartij van de avond tijdens het “Lords of the Rings 2” thaiboksgala in de Ismay van Wilgen Sporthal.
Met zijn zege zorgde Deel voor de verrassing van de avond, aangezien Dest de tweevoudig gewezen Junior King of the Ring is.
In de eerste ronde kreeg Deel acht tellen, maar in de tweede ronde nam hij de partij over en won nadat trainer Watson van Dest ter bescherming van zijn pupil de ring in sprong zodat de referee de partij kon stoppen op TKO.
In een goed gevulde Ismay van Wilgen Sporthal mochten nieuwelingen en C-klasse vechters van de verschillende thaiboksscholen aangesloten bij de Surinaamse Thaiboks Bond (Suthaibo) het tegen elkaar opnemen.
De deelnemende vechters waren afkomstig van: Titan, Team Wisse, Fitness factory Suriname, The Gym, Ulvers, Frist Class Boxing, White House en de organiserende sportschool Team Yvel.
Sportschool The Spartaans kwam niet komen opdagen met zijn vechters, waardoor Orlando Libretto en Miquel Wiebers hun partij reglementair wonnen.
Verder heeft ook Guillermo Blokland zijn partij reglementair gewonnen, omdat Igmorel Felter uit First Class Boxing wegens een gewichtsverschil werd teruggetrokken.
Het 4-mans toernooi werd gewonnen door de energieke Andy Atomang van First Class Boxing. Hij nam het in de finale op tegen Dwelbert Manuel uit Team wisse.
Atomang won hiermee een ticket naar Aruba om deel te nemen aan het thaiboksgala Boss of the Ring. Manuel won een tablet gesponsord door de NDP-jongeren. Aan het 4-mans toernooi namen verder ook Carl Langhorne en Diano Pinas deel.
De partij tussen Jaleezah Struiken en Britney Kabelefodie is gevochten zonder dat de dames hoofdbeschermers op hadden, dit op verzoek van de trainers uit beide sportscholen. De partij werd gewonnen door Struiken van Team Yvel.
De rematch tussen Brigitte de Vries uit Ulvers en Ralissa Wekker uit Team Yvel werd wederom gewonnen door Wekker.