Waaldijk niet coûte que coûte naar AZP

Mark Waaldijk. de oud-algemeen directeur van Staatsolie, wiens naam herhaalde malen in met name de media werd genoemd als de nieuwe algemeen directeur van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP), tast tot op heden nog in het duister, of hij nu wel of niet benoemd zal worden in de voormelde functie door de regering Bouterse. Waaldijk verklaarde tegenover ons dat hij niet tot elke prijs de positie van algemeen directeur van het AZP ambieert. Volgens Waaldijk wacht hij nog steeds, maar de tijd dringt wel en hij wenst te weten wat voor beslissing de regering in deze kwestie denkt te nemen, omdat hij ook andere zaken heeft waar hij zich op zou willen concentreren. Waaldijk stelde wel vernomen te hebben dat er krachten zijn die zijn benoeming liever niet hebben en daar houdt hij rekening mee. “Dat is in Suriname nou eenmaal zo, dat er altijd mensen zijn die tegen een bepaalde nieuwe ontwikkeling zijn. Ik wacht nog tot eind van deze maand en als er dan nog niets concreets uit de bus komt, dan hoeft het van mij ook niet meer”, aldus Mark Waaldijk tegenover onze redactie.