Winst voor Yellow Birds en SCVU

Stefano Eudoxie (14) van De Schakel wordt verdedigd door Sergio Panka van SCVU. (Foto: Regillio Derby)

 

 

Yellow Birds en SCVU heb-ben donderdag beide hun wedstrijden in de heren hoofdklasse basketbalcompetitie tegen respectievelijk De Arend en De Schakel in winst omgezet. Yellow Birds wees De Arend met 65-55 terug. De ploeg uit Frimangron kon de Gele Vogels nog tot de rust bijbenen. De ruststand was 25-25. Dancell Leter leidde Yellow Birds met 16 punten tegen zijn voormalige club. Bij De Arend werd Xavier Elburgde topscorer met 20 punten.
Sergio Panka had met 13 punten de grootste bijdrage voor SCVU in de 64-61 zege op De Schakel. Bij de rust leidde De Schakel met 35-22. Stefano Eudoxie werd bij de ploeg uit de Van Idsingastraat topscorer met 15 punten.
In de jongens U-19 klasse werden er twee wedstrijden gespeeld.
Oase klopte Rialto/PBV met 96-33, dit na een rustscore van 52-11. Topscorers: Oase: Timothy Lieuw Kie Song 27 punten. Rialto/PBV: Foetjaro Anantoewe 10 punten. Yellow Birds-BV Frimangron-Hurricanes 105-32 (39-12). Yellow Birds: Miguel Blagit 26 punten. BV Frimangron-Hurricanes: Andy Lodik 10 punten.