Paintballers winnen goud, zilver en brons op Barbados

De Surinaamse Paintball-delegatie heeft afgelopen weekend op het Paintball toernooi op Barbados alle prijzen in de wacht gesleept. (Foto: Tropa Paintball)

 

 

De Surinaamse Paintball-delegatie heeft afgelopen weekend op het Paintball toernooi op Barbados alle prijzen in de wacht gesleept. Drie teams van Tropa de Elite Paintball Club, Tropa A, Tropa B, Tropa C, hebben eerst 5 voorronde wedstrijden gespeeld om vervolgens alle drie tot de halve finales door te dringen.
In de eerste halve finale was Tropa C in een best of 3 serie een maatje te groot voor de Barbados Spartans en in de 2e halve finale werd het een spannende wedstrijd tussen Tropa A en B.
Tropa A won deze serie met 2- 1 om de finale uiteindelijk van Tropa C te winnen en zich tot kampioen te bekronen.

Vermeldenswaard is dat bij de prijsuitreiking de 16-jarige Joshua Potrosetiko uit team A werd uitgeroepen tot “Most Valuable Player” van het toernooi.
De negen man tellende delegatie heeft met wederzijds respect een goede indruk achtergelaten bij de Barbados Rifle and Pistol Federation. Dankzij de deelname van Tropa Paintball, zal de voornoemde federatie zijn opgedane ervaring gebruiken om te werken aan de groei van de Paintballsport op Barbados. Een tegenbezoek is geprogrammeerd in september aanstaande.