Afsluiting algemene ronde Lidbondentoernooi

Twee spelers gaan in de aanval tijdens de partij tussen Sunny Point en SCV afgelopen woensdag in het kader van het Lidbondentoernooi. SCV won met 4-3 na een achterstand van 0-3.

De algemene ronden van het 12e SVB Lidbondentoernooi wordt morgen afgesloten. Er staan dan vier wedstrijden op het programma, waarvan twee inhaalwedstrijden in Regio Zuid. In poule C van deze regio kruisen Ghana en SVG om 14:30 uur de degens in het Emile Brielstadion op Lelydorp en om 16:30 uur volgt op deze lokatie de ontmoeting tussen OSV en BSV in poule D.
SVG leidt in poule C met 3 punten uit 1 wedstrijd, gevolgd door Kitha met 3 punten uit twee duels. Ghana is derde met 0 punten uit 1 wedstrijd.
In poule D is de stand: 1.BSV 3 uit 1; 2.Tramos 3 uit 2 en 3.OSV 0 uit 1
Regio Noord wordt in poule E om 19:00 uur in het Dr.Ir.Franklin Essed Stadion de partij tussen Guanini en Paraguay afgewerkt en om 21:00 uur in poule F: Inter Vlijt vs Sophia.
Stand poule E: 1.Broki 4 uit 2; 2.Paraguay 1 uit 1 en 3.Guanini 0 uit 1.
Poule F: 1.Jong Aurora 6 uit 2; 2.Sophia 0 uit 1 en 3.Inter Vlijt 0 uit 1.
Met deze wedstrijden wordt de algemene ronde van dit 12e Lidbondentoernooi zondag afgesloten.
ln Regio Midden is de wedstrijd tussen FTN en SVW op zondag 2 mei jongstleden uitgesteld wegens de zware regens alsook de over te spelen wedstrijd tussen Sunny Point en Bintang Baru van donderdag 17 mei.
ln Regio West is de wedstrijd tussen Real Coronie en Bintang Merah wegens dezelfde redenen niet doorgegaan.
Volgens de stand van zaken zullen deze wedstrijden geen invloed hebben op de eindrangschikking,indien ze toch gespeeld worden. Derhalve heeft de Commissie Lidbonden besloten deze wedstrijden niet meer te spelen.