Kampoe start sterk in troefcall warming-up

Troefcallspelers in actie tijdens de eerste dag van het warming-up toernooi. Kampoe won van landskampioen Formula. (Foto: Regillio Derby)

Kampoe heeft een sterke start gemaakt in het warming-up toernooi van de Su-rinaamse Troefcall Bond (STcB).
Op de eerste speeldag won de ploeg groots van regerend landskampioen Formula. Kampoe won alle vier rondes met grote cijfers.
Het werd uiteindelijk 100-55. De hoogste score bij Kampoe kwam van: Ramon Ramautar-sing en Manodjkumar Timal met 31 punten. Bij Formula hadden Faisel Tangali en In-derdew Ramgolam 15 punten.
Nieuwkomer Mahaan wist zijn eerste wedstrijd te winnen. Kolibrie werd met 80-66 verslagen. Hoogste score: Mahaan: Wendel Grant/Ju-dith Wondel 29 punten. Koli-brie: Leo Leefstand/Remon Wijntuin 23 punten.
Pinto Boys-Ekta 98-80. Pinto Boys: Rikash Soekhai/S.Pan-cham 33 punten. Ekta: Ken-neth Dilai/Cyril Boedhoe 40 punten. Dit koppel gaf in de laatste ronde een baunie aan het koppel Jerry Choenni/ Soelmatio Mertowidjojo.
Olaria-SMC 75-74. Olaria: Romeo Soe-khai/Remi Kisoor 26 punten. SMC: Chamkoemar Baidjoe/Parveen Phalai en Roberto Jangbahadoor/Navien Changoer elk 23 punten.
Palm Boys-‘t Hofje 90-67. Palm Boys: Brian Harper/Rawi Doebar 32 punten.
‘t Hofje: Otmar Kerdijk/T.Noona en Frans Burleson/J.Lisse elk 18 punten.
Op donderdag 25 mei worden de volgende wedstrijden afgewerkt: Open-baar Groen-Toppers; Victorie-Trekkers; Jai Gandhi-B.Samboys en Sudhar-Shak-tie.