Mengao start futsalseizoen goed

Een spelmoment tijdens het treffen tussen The Lions en ZV Mengao in de hoofdklasse futsalcompetitie. Mengao won met 5-4. (Foto: Regillio Derby)

 

 

Na landskampioen Styx/The Kuldipsingh Group, is ook semi-kampioen ZV Mengao de hoofdklasse zaalvoetbalcompetitie met een overwinning gestart. Mengao won zondagavond met 5-4 van The Lions. Donderdag wees Styx/KG de ploeg van SV Kabel Boyz met maar liefst 13-1 terug.
Zondag stonden er in totaal drie hoofdklasseduels op het programma. SV Pentagon en ZV Zwaluw’96 gooiden het op een akkoordje: 6-6. ZV Inter Jakin wees ZV Inter Bom met 9-2 terug.
In de eerste klasse won Giants ruim van voormalig hoofdklasser SV Kabel Boyz/Luna Group. Het werd 11-7. ZVV Kismet en FC Pro deelden de punten: 5-5. ZV Palo klopte SV Orkaan met 6-2.
In de derde klasse was Futsal Club Gioan met 7-5 iets beter dan Ultimate 17.
Zaterdag ging SV Brodas eveneens in de derde klasse met 7-6 langs SC Scorpio, terwijl Milan met 4-3 van FC Castilla won. In de eerstgenoemde wedstrijd nam Regilio Tuur van SC Scorpio drie doelpunten voor zijn rekening.
In de tweede klasse was SCSV Barka met 7-2 een maatje te groot voor ZV Nacional. Max Rodriguez leidde SCSV Barka met 6 treffers.
Ontspan zegevierde met 4-3 over ZV Zwaluw’96 en Djogo 2000 wees ZV Chape met 8-7 terug, een partij waarin Mitchell Remak van Djogo 2000 met vijf doelpunten de topscorer werd.