Styx opent nieuw Futsal seizoen met eclatante 13-1 score

 

Het team van titelhouder Styx met enkele nieuwe spelers aangevuld, startte met een ruime overwinning het nieuwe seizoen bij de Surinaamse Zaalvoetbabond (SZVB). (Foto: Regillio Derby)

Titelhouder Styx is het nieuwe seizoen bij de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) gestart met een ruime overwinning. Kabelboyz werd donderdag in de openingswedstrijd van de SZVB hoofdklasse met maar liefst 13-1 geklopt. Evani Esperance werd met hattrick topscorer in dit duel. In de lagere SZVB eerste klasse kwamen All Stars en F.C.B. niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Jevgan Sandar werd in het tweede klasseduel tussen Styx MN en Stibula de grote man bij het futsalteam uit de volkswijk Latour met 4 goals. Deze vier doelpunten waren het grootste aandeel in de nipte 5-4 zege van Stibula. In de derde klasse pakte Team One zijn eerste competitiepunten met een 4-2 overwinning op Bintang Lair. Justin Sanrawi van Team One scoorde 2x in dit duel. De bond startte het nieuwe seizoen met een warming-up waarbij op 13 en 15 mei maar liefst 61 doelpunten vielen in 9 duels. (DRP)