All Star wint vrouwen zaalvoetbaltoernooi

De ploeg van All Star is op zaterdag 15 april winnaar geworden van het op die dag door de Surinaamse Zaalvoetbal Bond (SZVB) georganiseerde Dames Futsaltoernooi. (Foto: SZVB)
De ploeg van All Star is op zaterdag 15 april jongstleden winnaar geworden van het op die dag door Dames Futsal Commissie van de Surinaamse Zaalvoetbal Bond (SZVB) georganiseerde Dames Futsaltoernooi.
Dit toernooi diende als aanloop naar de vrouwenzaalvoetbalcompetitie. De deelnemende teams waren: ZV Inter United, Team Spirit, All Star, FC Sparta, ZV Klimop, Imeao 1 en Imeao 3. Het wedstrijdprogramma bestond uit drie rondes.
In de eerste ronde won ZV Klimop met 4-0 van Imeao 3. Team Spirit versloeg Imeao 1 met 6-0. All Star wees SV El Forca met 4-2 terug en FC Sparta ging met 2-1 langs ZV Inter United. De winnaars stroomden door naar de halve finale, waar All Star met 4-1 van ZV Klimop won en FC Sparta met 4-2 van Team Spirit.
In de strijd om de derde plaats won Team Spirit met 6-2 van ZV Klimop, terwijl All Star het kampioenschap opeiste door met 4-1 van FC Sparta te winnen.