VHP bereidt zich voor op massale protestactie 20 mei

Het mobilisatieteam van de VHP draait nu op volle toeren om deel te nemen aan de massale protestacties van de gezamenlijke oppositiepartijen op zaterdag 20 mei aanstaande. Ten einde alvast de interne structuren te informeren maakt de VHP in een persbericht bekend dat er informatie- en instructiesessies worden georganiseerd. Vandaag, maandag 24 april om 19:00 uur verwacht de VHP de leiding van alle districts- en ressorts coördinatieteams, kernvoorzitters van Paramaribo, Wanica, Commewijne en Para Stichting de Olifant. Ook zijn alle raden en commissies van de partij uitgenodigd. Vooral van de jongerenraad verwachten wij een enorme participatie.Er worden via de geëigende partijkanalen nadere instructies gegeven.Op 1 mei is het de beurt aan de structuren van Coronie en Nickerie om een infosessie in het partijcentrum te Nickerie bij te wonen, terwijl op 27 april de structuren van Saramacca zullen worden geïnformeerd. Vandaag zullen de gezamenlijke oppositiepartijen een mobilisatie/coördinatie commissie voor het geheel samenstellen, terwijl elke partij naar eigen interne commissie heeft geïnstalleerd.Ook zullen de leiders van de gezamenlijke oppositie vandaag de agenda voor de manifestatie van 20 mei vaststellen. Voorts zullen alle buitenparlementaire politieke partijen, vakbonden, bedrijfslevenorganisaties en alle andere relevante maatschappelijke groepen, worden opgeroepen om aan deze manifestatie te participeren. Afzonderlijk zullen alle politieke partijen, in aanloop naar de manifestatie van 20 mei, politieke informatiebijeenkomsten houden en wordt eenieder opgeroepen deze bijeenkomsten te bezoeken.
Intussen is de mediacommissie van de partij driftig bezig om met betrekking tot deze protestmanifestatie een geïntegreerd mediaplan op te stellen, zodat de VHP gegarandeerd met duizenden leden van haar achterban aan deze manifestatie deel zal nemen.
Stredefstre, wi no sa frede. De VHP heeft in tijden van crisis altijd in de branding gestaan en zal dat ook blijven doen.

More
articles