Funmakers heeft pret tegen Pa Lefi Boys

Met alle kracht en inspanning probeert dit duo een band te verplaatsen. Deze activiteit was onderdeel van de Fun Fit Bootcamp die afgelopen zaterdag door NV Grassalco werd georganiseerd op het Telesur Sportcomplex in de Cultuurtuin. Daarnaast waren er ook een zumbathon en cook-out. (Foto: Regillio Derby)

De ploeg van Funmakers heeft woensdag haar naam eer aangedaan tijdens de ontmoeting tegen Pa Lefi Boys. In de 60+ klasse van de Veteranen Acht Recreatie Voetbal Bond (VARVB) liep Funmakers op het Willebrod Axwijk Sportcomplex met 5-1 over Pa Lefi Boys, dit na een 3-0 ruststand.

Ramon Tolud scoorde drie keer voor Funmakers, terwijl Johan Leisbergen en Soederpersad Hanoeman elk een keer scoorden. Edgard Graven redde de eer voor Pa Lefi Boys.

Ook in de 40+A klasse verloor Pa Lefi Boys. Daar was Goejaba na een ruststand van 2-o uiteindelijk met 2-1 de betere door doelpunten van Kenrick Watson. Liano Plet scoorde voor Pa Lefi Boys.

De uitslagen van de overige wedstrijden zijn als volgt:

50+A: SLM Friends-MVV 2-0 (1-0).SLM Friends: Jimmy Letnom en Mahinder Samsaar.

Zaterdag 8 april: 40B: Brantimakka-Nivo 1-1 (1-0). Brantimakka: Hesdy Sastrowitomo. Nivo: Johnyas Zorgvol.

50+B: WSS-Wejurana 2-0 (2-0). WSS: Roel Bottse (2x). De spelerTolud van WSS kreeg na tweemaal geel de rode kaart wegens opmerkingen naar de wedstrijdleiding.

60+: Hermandad-Brantimakka 3-2 (1-1). Hermandad: Siegfried Doorson (2x) en Glenn Pocornie. Brantimakka: Arnold Tuur en Ricardo Cordua.

40+B: MVV-HVB 3-2 (2-0). MVV: Clifford Milan (2x) en Marcel Riedewald. HVB: Guilliamo Moenandar en Dino Kartataroeno.

50+A: Grantie Boys-Mast 2-0. Na 9 minuten in de tweede helft viel de stroom uit. De doelpunten van Grantie Boys kwamen van Mike Uiterloo en Glenn Kemble.

Zondag 9 april: 40+: Frico-Hermandad 3-0 (1-0). Frico: Delano Oron, de speler Ramseuahsingh en Winston Windzak.

35+: Ratio-Wejurana 5-1 (1-0). Ratio: Jerry Stuart, Ifenildo Vlijter, de speler Jozefzoon en Marciano Hunzel (2x). Wejurana: Jermain Perre.

Vasco De Gama-Njango 1-0 (1-0). Vasco De Gama: Wang Chao.

Zorg en Hoop-Waterfront 3-1 (1-0). Zorg en Hoop: Imro Adraai, Gordon Kinsaini en Steven Berrenstein (autogoal). Waterfront: Benito Hoepel.

40+B: Succes-OWOS 1-0 (0-0). Succes: Robert Perre.

50+B: Shantidel-Flamingo’82 1-0 (0-0). Shantidel: Remie Lachman.