Topper SCV en Welgedacht eindigt onbeslist

Een spelmoment tijdens het duel tussen Dosko en Ascona. De laatstgenoemde won met 2-1 en boekte de derde opeenvolgende zege. (Foto: Regillio Derby)

 

De topper tussen SCV en sv Welgedacht C in de eerste klasse finaleronde bij de Livorno Sport Organisatie (LSO) is zondag onbeslist geeindigd. Het werd zelfs een doelpuntloos gelijkspel (0-0). SCV dat al koploper de algemene ronde inging en met twee bonuspunten aan de finaleronde begon, blijft daardoor leiden met 6 punten uit twee wedstrijden. Welgedacht C volgt met vijf punten uit eveneens twee partijen. Ook Jivan Jotie en sv Amor speelden gelijk: 3-3. Bij de rust leidde sv Amor met 2-1 door doelpunten van Ernesto Djoe en Gerzinho Lentin. In de tweede speelperiode vond Lentin nogeens het net. Nitesh Jagai scoorde in de eerste helft voor Jivan Jotie, Jeswamkoemar Bihari en Earl MacDonald deden dat in de tweede speelperiode.

Jivan Jotie is in de finaleronde derde met 1 punten uit twee wedstrijden. sv Amor heeft na twee wedstrijden ook twee punten.

Na drie speelronde in de tweede klasse finaleronde leidt HVV met 9 punten. De ploeg won gisteren na een 2-0 ruststand met 3-2 van Cruzeiro. De doelpunten van de winnende ploeg kwamen van Rashwin Ramsoek en Giorgeo Dahl (2x). Karel Belliot nam beide treffers van de tegenpartij voor zijn rekening.

De stand in de tweede klasse is als volgt: 1.HVV 9 punten, 2.Cruzeiro 8 punten, 3.Jong India 7 punten en 4.Sudhar 3 punten. HVV en Cruzeiro startten met respectielijk 2 bonuspunten om 1 bonuspunt.

Op donderdag 13 april aanstaande nemen in de eerste klasse SCV-sv Amor (18:30 uur) en om 20:20 uur sv Welgedacht C-Jivan Jotie het tegen elkaar op. Om 22:15 uur volgt de prijsuitreiking aan de kampioen, de semi-kampioen, de topscorer en de minstgepasseerde doelman.

Op zondag 23 april wordt er in de tweede klasse finaleronde gespeeld: 11:00 uur HVV-Jong India en 13:00 uur Sudhar-Cruzeiro. Om 14:45  uur volgt de prijsuitreiking aan de kampioen, de semi-kampioen, de topscorer en de minstgepasseerde doelman.