Sunny Point en Pontbuiten weer in WSO titelrace

 

Twee voetballers in actie tijdens een van de zondag gespeelde wedstrijden bij de Wanica Sport Organisatie (WSO). (Foto: Regillio Derby)

Pontbuiten en Sunny Point, de huidige kampioen van de Wanica Sport Organisatie (WSO), hebben beide hun kansen op verovering van de kampioenstitel 2017 vergroot. Pontbuiten deed dat door de tot dan toe ongeslagen koploper Pokigron zondag in het George Deul Stadion met 1-0 te verslaan, terwijl een met 9 man spelend Sunny Point Toerano met 2-1 versloeg. Door deze overwinning delen beide teams nu de tweede plek op de ranglijst met 9 punten uit 5 wedstrijden,
1 punt minder dan koploper Pokigron. Met nog 2 speelronden te gaan is de spanning in de kampioensronde nog meer gestegen, daar nu drie teams grote kans maken op de titel. Ook nieuwkomer Bende Konde maakt grote kans op het kampioenschap net als Futu Na Keba (FTN).
Beiden speelden zondag gelijk en delen nu met 8 punten de vierde plaats.
De teams komen woensdagavond (vanavond) om 18.00 uur weer in actie wanneer Pokigron het opneemt tegen Toerano en Pontbuiten de degens kruist met FTN. Donderdagavond 18.00 uur staat op programma Real Kaja-Lawa VIP, gevolgd door de kraker Sunny Point-Bende Konde. Geen van de teams kan punten laten liggen.
Uitslagen: Real Kaja-Bende Konde 1-1. Real Kaja: Urbiyen Bonjask. Bende Konde: Kodji Pansa.
Toerano-Sunny Point 1-2. Toerano: Angelo Veira. Sunny Point: Sivion Pansa (2x). Rood: Davince Kewal en Maikel Kwasie van Sunny Point.
Lawa VIP-FTN 2-2. Lawa VIP: Rowens Mas en Didio Deel. FTN: Valentino Eduards en Saverio Bouwman. Pokigron-Pontbuiten 0-1. Pontbuiten: Irvin Koese. (DRP)