Sudhar wint Orchant Sterrentoernooi

Sudhar is winnaar geworden van het Orchant Sterrentoernooi van de Surinaamse Troef-call Bond (STcB). Pinto Boys werd in de finale geklopt. (Foto: Regillio Derby)

Sudhar is winnaar geworden van het Orchant Sterrentoernooi van de Surinaamse Troefcall Bond (STcB). In de laatste wedstrijd had de latere kampioen het niet makkelijk tegen Pinto Boys, dat ook nog kans maakte op de titel. De winst voor Sudhar was pas in de laatste ronde een feit dankzij een baunie die het koppel Dewanand Sheoratan/Radjes Kalloemisier gaf. Jai Gandhi, dat op de tweede plaats stond, wist ook zijn wedstrijd te winnen en kwam daardoor op een gelijk aantal punten als Sudhar maar een minder saldo.
De uitslagen zijn als volgt:
Sudhar-Pinto Boys 94-72. Sudhar: Dewanand Sheoratan/Radjes Kalloemisier 46 punten. Pinto Boys: Jerry Choenni/Jerome de la Fuente 24 punten.
Jai Gandhi-Toppers 79-73. Jai Gandhi: Vikash Mathoera/Sarwankoemar Jangbahadoer 29 punten. Toppers: John O’Bryan/Roberto Hasselbaink 25 punten.
Formula-Openbaar Groen 88-44. Openbaar Groen was met slechts drie koppels aanwezig. Formula: Faisel Tangali/Inderdew Ramgolam 29 punten. Openbaar Groen: Mansing Sewdajalsingh/Dewnath Alakramsing 17 punten.
De vrienschappelijke wedstrijden werden gewonnen door Palm Boys, SMC en Kolibrie.
Met deze wedstrijden werd het troefcall competitiejaar 2016/2017 afgesloten.