Papatam verzuimt koppositie te pakken

Een spelmoment tijdens het treffen tussen Flora en ACoconut in de hoofdklassecompetitie. ACoconut won en is nog steeds koploper. (Foto: Regillio Derby)

Papatam heeft in het weekend ver-zuimd de koploperspositie van ACoco-nut over te nemen in de SVB hoofdklassecompetitie. Papatam speelde bij de start van de tweede ronde 1-1 gelijk tegen West United en kwam daardoor op 20 punten. ACoconut won van Flora en is nog steeds koploper met 21 punten.
Alfredo Finkie vond twee-maal het net voor Flora, terwijl Delano Vrede, Miquel Gatonie, Enundie Gatonie en Nawalka Tooy de zege opeisten voor Acoconut.
In het duel tussen Papatam en West United vond Wens-ley Biaka het net voor Papa-tam, Clyde Riedewald deed dat voor West United.
De inhaalwedstrijd van eer-ste ronde tussen Tahiti en TOK eindigde 3-3 na een 2-1 ruststand voor TOK. De doel-punten kwamen van Djail Antomoi (2x) en Presello van de Meer van Tahiti, en Ar-nauda Mantie (2x) en Revillio Papi voor TOK.
Het programma wordt als volgt voortgezet: Zaterdag 18 maart: 16:30 uur Santos-Boma Star (Nickerie) en Tahiti-Caravan (Brokopondo). Zondag 19 maart: 16:30 uur: TOK-Slee Jr. (Ronnie Brunswijk Stadion).