Werknemers Federatie Universiteit in beraad

De Werknemers Federatie Universiteit (WFU) gaat per onmiddellijk in beraad met de leden van de betrokken bonden. Dit heeft de WFU middels een brief bekendgemaakt aan de voorzitter van de Anton de Kom Universiteit van Suriname. De brief luidt als volgt:

Geachte voorzitter,
Het bestuur van de WFU heeft uw antwoord -brief d.d. 17 februari 2017, kenmerk BvU-116/’17- voorgelegd aan de gecombineerde ALV van heden. Met betrekking tot de actuele ziekteconditie van de minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, verzoekt de federatie u mede namens de leden van de aangesloten bonden om de welgemeende beterschapswensen door te geleiden.
Ten aanzien van de materiële aangelegenheden het volgende:
1. De gecombineerde ALV tekent scherp protest aan tegen het uitblijven van realisatie van afspraken;
2. Het ontoereikend antwoord uit uw reactie met betrekking tot verwachte ontwikkeling van de in beslaglegging en de consequenties daarvan voor de medewerkers van de Universiteit.
Op grond van het bovenstaande blijft het bestuur van de WFU per onmiddellijke ingang met de leden van de betrokken bonden in permanent beraad; dit houdt in dat de werknemers / leden van de bonden niet op de gebruikelijke werklocatie(s) zullen zijn, doch via het bestuur van de WFU beschikbaar zijn voor het verkrijgen van informatie noodzakelijk om de werksituatie te normaliseren. Op u doen wij het beroep om met het voorgaande rekening te houden.

More
articles