FIFA-director bezoekt minister Joan Dogojo

Vernon Mosengo, directeur voor lidbonden en ontwikkeling van de FIFA, heeft een kennismakingsbezoek gebracht aan minister Joan Dogojo van Sport- en Jeugdzaken. (Foto: S&J)

 
Vernon Mosengo, directeur voor lidbonden en ontwikkeling van de Fédération Internationale de Football Association (FIFA), heeft een kennismakingsbezoek gebracht aan de minister van Sport- en Jeugdzaken, Joan Dogojo. Met het nieuwe beleid van de Fifa wordt er een handreiking gedaan naar vrouwen om meer betrokkenheid in de voetballerij te hebben. In het kader van dit nieuw uit te voeren beleid, heeft Mosengo minister Dogojo uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de secretaris generaal van de FIFA, die ook een vrouw is, namelijk Fatma Samoura. Tijdens dit bezoek heeft de directeur de plannen voorgehouden die de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) en de FIFA hebben gepland voor dit jaar.
Voorzitter John Krishnadath heeft ook gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om het strategisch plan voor het jaar 2017 aan te bieden aan minister Dogojo.
De minister kreeg als eerste persoon buiten FIFA een ‘Krasava’, de bal waarmee de Confedarations Cup 2017 gespeeld zal worden.

More
articles