GRONDAANVRAGEN EN DE GROTE BLUNDER

Dat de NDP bezig is een vrije val te maken, is zelfs onder de nog weinige volgelingen bekend. Men doet daarom binnen de paarse club er alles aan deze val enigzins te breken. Zo is men ertoe overgegaan het volk op te roepen voor registratie bij OCER in verband met een grondaanvraag, wat natuurlijk een grote blunder is, omdat dit puur een aangelegenheid is van het domeinkantoor. Deze truc geeft aan, hoe men heeft geprobeerd stemmen te vergaren op een zeer ondoordachte manier. Nu daar deze blunder naar buiten gekomen is en iedereen in de samenleving weet wat er gaande is, hoor je de exponenten al schreeuwen dat het een politieke set is, daaraan gekoppeld het a no unu verhaal. Maar ja, owru gwenti fu todo. Dit hebben we toch ook gezien met de toewijzing van huizen op Hanna’s Lust. Aangezien de bevolking nu in ernstige problemen terecht gekomen is, is er maar één ding denkbaar: De grondaanvragen, het krijgen om het daarna te verkopen. Immers, met het verkrijgen van een stuk grond, kunnen de meeste mensen toch nog geen huis bouwen. De nieuwbakken minister moest zich dus haasten het een en ander te ontkennen, alhoewel uit zeer betrouwbare bron wij weten dat Brammetje met het een en ander was belast. Men zal nu op zoek moeten gaan naar een andere truc, omdat deze niet geholpen heeft. Dit zijn nu de mensen die denken en zeggen dat zij alleen visie hebben. Wel nu, die jongens van de paarse club hebben weer laten zien dat ze lak hebben aan alle wettelijke voorschriften en door dit gedrag ook alle normen en waarden compleet laten verdampen. We kunnen als volk nog meer verwachten van deze gasten. Vreemd is dat die meneer die de mensen in OCER toesprak, zijn naam om de een of andere duistere reden niet wil prijsgeven. Ook hierachter zijn wij gekomen. Verder moet u als lezer er goed op letten wat de minister van RGB in een dagblad zei:”Ergens is het begrijpelijk omdat mensen oplossingen gaan zoeken via andere kanalen vanwege lange wachttijden.” Bepaald geen slimme reactie van de minister(NDP-topper). Alleen door goed transparant beleid kan je stemmen vergaren en niet door een registratie van grondaanvragen in OCER. Deze truc zal anno 2017 niet meer helpen. Vraag het maar aan Bosje, die dacht met die brug ook stemmen te vergaren, maar het omgekeerde vond plaats. De kruik gaat te water tot die barst, dus gaan jullie maar door met jullie poppenkast, totdat jullie er zelf paars van zullen worden.

Een burger