WSO voert frequentie speeldagen op

Een duel in de competitie van de Wanica Sport Organisatie (WSO). De WSO heeft het aantal speeldagen in de competitie opgevoerd. (Foto: Regillio Derby)
De Wanica Sport Organisatie (WSO) heeft de frequentie van haar speeldagen opgevoerd. Op het programma van competitieleider Marlon Veldbloem prijkt nu ook de donderdag als speeldag naast de woensdag, zaterdag en zondagen. Vanavond staan er twee duels geprogrammeerd. Om 18:00 uur kruisen Fighting Spirit en Sunny Point de degens, gevolgd door SVH-Bende Konde.
Op zaterdag 11 februari worden de competitiewedstrijden om 16.30 uur voortgezet in het George Deul Stadion te Hanna’s Lust met Rasta-Toerano en om 18:30 uur Fighting Spirit-Inter Kaja.
Ook op zondag 12 februari wordt er gespeeld en staan vanaf 12 uur de volgende wedstrijden op het schema: Real Kaja-Sunny Point; SVH-FTN; Jaw Jaw-Pokigron en Pontbuiten-Bende konde.
Pokigron voert momenteel de lijst aan met 18 punten uit 8 wedstrijden en wordt op de voet gevolgd door Pontbuiten met 17 punten uit evenveel duels. Derde is WSO-kampioen Sunny Point met 16 punten, maar de kampioensploeg heeft twee wedstrijden minder gespeeld. Toerano bezet de vierde positie met 16 punten uit 8 duels, gevolgd door Real Kaja met 13, FTN en Lawa VIP elk met 12 punten. Bende Konde en SVH hebben elk 9 punten, maar SVH heeft 7 wedstrijden gespeeld en Bende Konde 6. De lijst wordt afgesloten met: Jaw Jaw (8 uit 8), Rasta (7 uit 7), Inter Kaja (4 uit 7) en Fighting Spirit met 0 uit 7.
Uitslagen zondag 5 februari 2017: Pontbuiten-Real Kaja 5-2 (4-2). Pontbuiten: Dillen Kwasi (2x), Adolf Darson, Kevin Geddeman en André Hasselbaink. Real Kaja: Murgio Kwasie en Nohar Doekoe.
FTN-Jaw Jaw 1-1 (1-1). FTN: Iddo Lugard. Jaw Jaw David Koese. Rasta-Lawa VIP 1-2 (1-1). Lawa VIP: Rowens Mas en Ujerrestein Finisie. Rasta: Daniel Haabo. Pokigron-Toera-no 2-2 (1-1). Pokigron: Randy Nelson en Kesajo Huur. Toe-rano: Bijorn Westhoek en Derret Abiting.
De topscorerslijst bij de WSO wordt na acht speelronden aangevoerd door David Koese van Jaw Jaw met 11 doel-punten, gevolgd door Dillen Kwasi van Pontbuiten met 10 goals, Ardilles Huur van Pokigron met 9 treffers, Camilo Sly Seedo van Bende Konde met 6 doel-punten en Michel Poko van Sunny Point met 6 goals. (DRP)