Amor maakt geen fouten tegen Jivan Jotie

Een speler van SV Amor zet zijn tegenstander van Jivan Jotie onder druk. sv Amor won gisteravond in de eerste klasse op Livorno met 2-1. (Foto: Regillio Derby)

 

SV Amor heeft gisteravond geen fouten gemaakt tegen Jivan Jotie. In de eerste klasse voetbalcompetitie van de Livorno Sport Organisatie (LSO) won sv Amor met 2-1, dit na een 0-0 ruststand. Wirinder Somai scoorde beide doelpunten voor sv Amor. Aiter Komis vond het net voor Jivan Jotie. In de tweede klasse ging Sudhar met 3-1 langs Caravan. De ruststand was 1-1. De treffers kwamen van Ritesh Ramdin (2x) en Ravishan Ramgoelam van Sudhar. Cheraldo Banda deed dat voor Caravan. Rood was er voor Vashist Mungar van Caravan.
Programma zondag 5 februari: Tweede klasse: 10:30 uur HVV-Amor II en 12:30 uur Jong Jivan Jotie 2012-KD 2011. Eerste klasse: 14:30 uur a.s.Highwaystar-Interpul en 16:30 uur Hindelaya-Hindboys.