Vasas niet langer ongeslagen bij NGVB

SuSport en Broki namen het zondag tegen elkaar op in de competitie van de NGVB. Broki bleef foutloos door met 2-0 te winnen. (Foto: Regillio Derby)

Vasas is niet langer ongeslagen bij de Nieuwe Generatie Voetbal Bond (NGVB). De ploeg verloor haar ongeslagenstatus na drie gewonnen duels rij door een 1-4 nederlaag tegen Jong Aurora. Bij de rust leidde Vasas met 1-0 door een treffer van Anthony Pocornie in de derde minuut. Na de spelhervatting was het Jong Aurora dat lakens uit deelde. In de 55ste minuut bracht Ulrich Lugard Jong Aurora langszij. Ollher Petrusi maakte er 2-1 van en Guno Diekan bepaalde met twee treffers de eindstand op 4-1.

Princo werd met 2-3 hard teruggewezen door nieuwkomer Sentea. Het was de tweede verliespartij op rij voor Princo, dat eerder met 0-1 van Broki verloor. Samuel Jabini (2x) en Cerzinho Dewman vonden het net voor Sentea, terwijl Miquel Harderwijk en Jethro Rees dat voor Princo deden.

Broki bleef foutloos. Het werd 2-0 tegen SuSport, waarbij Clifford Allyne beide doelpunten voor zijn rekening nam. Joel Sandoli  van Broki en  Ivebio Bernadin van SuSport werden roodgekleurd wegens het naar elkaar toe trappen.

Puwa Nani speelde voor de derde maal gelijk. De ploeg leidde tegen T.Sondi lange tijd met 2-1, maar incasseerde drie minuten voor het eindsignaal toch een tweede tegengoal. Larry Poeketie scoorde beide doelpunten voor Puwa Nani, waarvan een uit een strafschop. Al 52 minuten na het startsignaal opende Ifenildo Antomoi de score voor T.Sondi. Zijn treffer werd genoteerd als het snelste doelpunt in deze competitie. Jimro Kwadjani zorgde uiteindelijk voor de 2-2.

Programma: woensdag 1 februari: 18:00 uur Vasas-Puwa Nani en 20:00 uur SuSport-Sentea. Vrijdag 3 februari: U-20 18:00 uur Broki- Puwa Nani en om 20:00 uur SuSport-Sentea.