Jong Rambaan klopt Botopasie

Spelers van Jong Rambaan vieren een doelpunt in de partij tegen Botopasie. Jong Ram-baan won het gisteren gespeelde duel in de Topklasse met 2-1. (Foto: Regillio Derby)

Jong Rambaan heeft gisteren in het Dr.Ir.Franklin Essed Stadion bij aanvang van de achtste speelronde in de SVB Topklasse een 2-1 zege behaald op Botopasie.

Het was de derde zege voor de ploeg, tegenover twee remises en drie nederlagen. Botopasie verloor voor de vijfde keer. Daartegenover staan twee winstpartijen en 1 gelijkspel.

Gisteren scoorden Regillio Abiting en Amasensi Vorswijk voor Jong Rambaan. Marcelo Da Silva vond het net voor Botopasie.

Morgen wordt de achtste speelronde voortgezet met het treffen tussen Transvaal en Leo Victor om 19:00 uur in het Andre Kamperveen Stadion. Zaterdag kruisen Voorwaarts en PVV om 16:30 uur de degens in het Voorwaarts Stadion. Op zondag 29 januari staan er drie wedstrijden geprogrammeerd: 16:30 uur SNL-Inter Moengo Tapu (Essed Stadion) en SV Notch-Robinhood (Ronnie Brunswijk Stadion) en om 18:00 uur WBC-Nishan’42 (Andre Kamperveen Stadion).

Jong Rambaan speelde in de zevende speelronde 1-1 tegen Transvaal.

Robinhood won met 7-1 van PVV.

Leo Victor klopte Voorwaarts met 1-0.

Botopasie verloor met 0-3 van Inter MT.

Nishan’42 wees SNL met 2-1 terug.

WBC was met 4-1 te sterk voor SV Notch.

More
articles