Scholen Futsal-competitie van start

Spelers van de A.R.Leeuwinschool en debutant het AD Fontes Lyceum duelleren om de bal bij de start van de Scholen Futsalcompetitie 2017. (Foto: Regillio Derby)

In de Anthony Nesty Sporthal is vandaag de elfde opeenvolgende editie van de Scholen Futsalcompetitie van de Surinaamse Zaalvoetbal Bond (SZVB) van start gegaan.
Aan deze competitie doen er 51 scholen met met een totaal van 80 teams.
De scholen bekampen elkaar in zowel de jongens- en meisjesklasse in de leeftijdsklassen U-14, U-17 en U-21.
Telesur treedt op als hoofsponsor van de Scholen Futsalcompetitie 2017. Het telecommunicatiebedrijf zal elke school van een winnend team 5 PC’s met internet ter waarde van USD 3500 aanbieden.
Spelers die heel goed hun best doen op het veld en in de klas zullen meedoen aan het ‘Meer dan doelpunten’-programma waarbij er mobiele telefoons te winnen zijn.
Het doel van dit initiatief is om getalenteerde jongeren te stimuleren in sport en educatie. Niet alleen scoren tijdens wedstrijden maar ook goede cijfers scoren op school en competenties ontwikkelen die bijdragen aan een succesvolle toekomst zijn belangrijk, zegt de Surinaamse Zaalvoetbal Bond.
In de eerste wedstrijd vandaag namen de A.R.Leeuwinschool en debutant AD Fontes Lyceum het tegen elkaar op in de jongens U-17 klasse.

More
articles