Winst voor Hindelaya en Welgedacht bij hervatting competitie LSO

Een spelmoment tijdens het treffen tussen Welgedacht C en Hindboys. Welgedacht C won na een achterstand van 1-2 bij de rust uiteindelijk met 4-3. (Foto: Regillio Derby)

De ploegen van Hindelaya en sv Welgedacht C hebben zondag bij de hervatting van de eerste klasse voetbalcompetitie van de Livorno Sport Organisatie (LSO) bei-de hun wedstrijd gewonnen. Hindelaya klopte s.v.Amor na een ruststand van 4-0 met 5-1. De doelpunten van de winnende ploeg kwamen van: Krishan Baldewsingh, Akshaykumar Harpal en Earl van der Weerd die drie keer scoorde. Ernesto Djoe vond het net voor s.v.Amor. Zijn teamgenoot Arvind Jiawan werd roodgekleurd.
Welgedacht C ging na een achterstand van 1-2 bij de rust uiteindelijk met 4-3 langs Hindboys. De spelers Cesar, Villajet Goelamnabie, Ratish Sanohar en James Stoard waren de doelpuntenmakers bij Welgedacht C. Bij Hindboys waren dat: Bijorn Hahn en Ritesh Ramdin (2x). Ricardo Jubitana van s.v.Welgedacht C werd roodgekleurd.
Uitslagen tweede klasse: s.v.Amor II-KD 2011 2-2 (2-1). s.v. Amor II: Raoel-Irvaan Abdoel en Lucien Hidalgo. KD 2011: Rishindra (2x).
HVV-Jong India 1-1 (0-1). HVV: Isac Mota Ferreira. Jong India: Popoe de Vries.