The Machine wil The Sniper in minder dan 20 seconden neerslaan

 

Postdown tussen The Sniper en The Machine

 

Het thaiboxgala Bloed, Zweet en Tranen, belooft vanavond een waar spektakel te worden in de Anthony Nesty Sporthal. Alvorens de vechters die het tegen elkaar moeten  opnemen in de ring zullen staan, hebben velen van hen woorden naar elkaar geslingerd. Dat was ook het geval tijdens de onlangs gehouden persconferentie.  The Machine die zijn laatst gevochten partij op 3 december vocht en die binnen 20 seconden middels een knock out wist te winnen, gaf aan dat The Sniper in minder dan 20 seconden neer zal gaan. The Sniper op zijn beurt zei dat het niet zo makkelijk is, maar dat The Sniper sneller is dan een machine die niet op tijd een service beurt krijgt.

De arbiter en derden moesten tussen de twee heethoofden Chavelly en The Beast komen om erger te voorkomen. ( Fotos: Regillio Derby)

Naast deze vechters hebben ook de dames die in actie komen namelijk The Beast uit Nederland en van Simson Gym, Chavella Lee, het niet op een sportieve weging gehouden. The Beast liep het podium op en duwde Chavelly die op haar beurt gelijk reageerde met een klap in het gezicht van The Beast. “ Wie is The Beast?” gaf Chavely aan. Ook social media was voor enkele van de vechters een goede plek om zich fel te uiten over zijn tegenstanders.  Dat was het geval bij Joshua Kartsers die het tegen Donovan Wisse zal moeten opnemen. “ Oeng ede kaster wo wis deng wisse poeroe.”Gelet op de uitspraken en de confrontaties  die tijdens de weging plaatsvonden, zal het een goede jaarafsluiter zijn voor het thaiboxjaar 2016.

Door: IvanSummerville