SCV wint kraker van Hindboys

Een spelmoment tijdens het duel tussen Highwaystar en Jivan Jotie vorige week. Afgelo-pen zondag verspeelde Jivan Jotie opnieuw dure punten. (Foto: Regillio Derby)

Koploper SCV heeft zondag de kraker in de eerste klasse voetbalcompetitie van de Livorno Sport Organisatie (LSO) met 3-2 gewonnen van Hindboys. SCV is nu na zes wedstrijden vanaf de start van de competitie ongeslagen en leidt met 18 punten, acht punten meer dan Hinboys.
Diego Wolf opende na 22 minuten spelen de score voor Hindboys, maar in de tweede helft trokken Lloyd Biswane (47’) en Miquel Hill (68’ en 83’) zaken recht voor SCV. Ritesg Ramdin scoorde in de 90ste minuut de tweede treffer voor Hindboys.
In een andere eersteklassepartij speelden  Hindelaya en  Jivan Jotie 1-1 gelijk, een score die al voor de rust was bereikt door doelpunten van Riteshkoemar Ramkoemar van Hindelaya en Nitesh Jagai van Jivan Jotie.
Uitslagen tweede klasse:
The Red Rose-Jong Jivan Jotie 2012 4-0 (0-0). The Red Rose: Samuel Alfons, Miquel Pinas, Joshua Suttle en Giovanny Tolud.
Jong India-Neta Dell 1-1 (1-0). Jong India: Giano Ardin. Neta Dell: Ravesh Chotkan.
Programma donderdag 15 december: 18:30 uur tweede klasse: HVV-Sudhar en 20:20 uur eerste klasse a.s.Highwaystar    -s.v.Welgedacht C.
Zondag 18 december: tweede klasse: 10:30 uurCruzeiro-Jong India. Eerste klasse: 12:30 uur SCV-Interpul; 14:30 uur s.v.Amor-a.s.Highwaystar en 16:30 uur Jivan Jotie-Hindboys.