Grand Opening Lucky Store

Lucky Store opent op vrijdag 2 december na jaren van verbouwing officieel haar deuren. De volledig vernieuwde winkel zal om 10:00 uur feestelijk geopend worden. Gedurende de hele dag zullen er vele specials en give-aways zijn. Ook kunnen klanten voor het eerst gebruik maken van alle twaalf gloednieuwe kassa’s.

Lucky Store is in 1995 opgericht door Nasser Issa te Paramaribo. Als typisch familiebedrijf hebben Nasser en Olga Issa het bedrijf doen uitgroeien tot een onmisbare naam binnen de Surinaamse gemeenschap. Hun kinderen, Maurice, Conrad en Jack, hebben na hun studie gewerkt aan de verdere uitbreiding en modernisering van Lucky Store. Wat in 1959 begon als Lucky Store, met een oppervlakte van 150 m2, is uitgegroeid naar een winkeloppervlakte van 850 m2 in 1996. Nu staat Lucky Store aan de vooravond van de Grand Opening. Het warenhuis is volledig gerenoveerd, gemoderniseerd en uitgebreid en heeft thans een oppervlakte van 3500 m2.

In het nieuwste gedeelte kunnen klanten gebruik maken van nieuwe kassa’s. Deze kassa’s moeten lange rijen voorkomen en daardoor het winkelen in Lucky Store nog aangenamer maken. De winkel is volledig gekoeld, heeft brede winkelpaden, goede verlichting en voor een hapje of drankje kan men terecht in het Lucky Café waar men gebruik kan maken van free wifi. Lucky Store is rolstoelvriendelijk en daarmee voor iedereen toegankelijk.

Tijdens de bouw is flink geïnvesteerd in verduurzaming van het bedrijf. Lucky Store maakt gebruik van duurzame aircosystemen welke minder elektrische energie verbruiken. Het nieuwe gebouw is volledig geïsoleerd en voorzien van duurzame LED-verlichting. Hiermee wil Lucky Store in samenwerking met Friends of Green Suriname het behoud van het groene milieu van Suriname ondersteunen.

More
articles