Reggae artiest Earvin komt met nieuwe single ‘San yu sai’

De reggae artiest Earvin komt deze week komt uit met zijn nieuwe single ‘San Yu Sai’. Earvin Mando is geen onbekende in ons Surinaamse muzikale landschap. We leerden hem in 2011 kennen onder zijn toenmalige artiestennaam ‘Jaheyes’. Hij scoorde toen met zijn rauwe stemgeluid de hit ‘Unconditional Love’. Vier jaar geleden bracht hij het nummer ‘Fallin’ uit. Daarna was het stil. De stilte gebruikte Earvin om zichzelf terug te vinden als artiest. Hij heeft gewerkt aan zijn stemontwikkeling en zelfdiscipline. Samen met zijn naamsverandering is hij klaar voor zijn comeback, waarin hij zijn eigenheid en puurheid wil uitstralen. Zijn eerste single ‘San Yu Sai’ is zijn aftrap als de nieuwe Earvin. Het inspirerende reggaenummer gaat over het belang dat mensen hechten aan materiële zaken. Men vergeet dat men uit stof gemaakt is en weer tot stof zal wederkeren. De essentie van het leven is niet het materiële; dat is slechts tijdelijk. Het leven is zoveel meer als we kijken naar wat de Schepper ons gegeven heeft. Earvin nam zelf de compositie en zang van de track voor zijn rekening en nam het nummer vervolgens op in de Cegan Studio.
‘San Yu Sai’ moet een nieuwe weg openen in de muziekcarrière van Earvin. Hij zal daarom eerst de ontvangst van het nummer bij zijn fans afwachten alvorens hij een nieuw nummer of een album zal uitbrengen. Zo kunnen zijn fans de tijd nemen om niet alleen van de muziek te genieten, maar zich ook te verdiepen in de onderliggende boodschap. Benieuwd hoe de single ‘San Yu Sai’ wordt ontvangen door het Surinaamse publiek en de media, heeft Earvin ook zijn videoclip klaarlig-gen. De opnamen voor de clip zijn gemaakt door G. Stylz. De inhoud blijft nog een verrassing, maar bekend is wel dat er nog een andere Surinaamse artiest als figurant in meespeelt. De video zal na de singlerelease te zien zijn op de welbekende tv-zenders en op zijn Facebookpagina Earvin Mad_Vibes en YouTube-kanaal Earvin Madvibz Mando.