Carnelis Amafo lanceert tweede single

Cornelis Amafo heeft als zanger een nieuwe single uitgebracht. Het nummer heet: ‘Je maakt me moe’. Zijn eerste zelfgezongen lied ‘Nyun Howpu’ dat in juni gepresenteerd werd, kreeg heel veel kritiek. “Ik heb lering getrokken uit de vele kritieken die ik heb gehad op mijn pilot project ‘Nyun Hopu’ en dit nummer wordt veel beter”, vertelt hij. De videoclip van ‘Je maakt me moe´ , is al  op YouTube te bewonderen. Cornelis Amafo is de componist van de winnende song ‘Lobi De Ete’ vertolkt door Dominique Ravenberg en Rodney Deekman van Suripop 18 in 2014. Hij is van huis uit piloot en heeft als tiener in de kerk gezongen. Daarna heeft hij jaren nooit meer iets op zanggebied gedaan. “Ik heb mijn uiterste best gedaan en kijk vol verwachting uit naar de reacties.”