Kersverse CEO Digicel wil investeren in breedband internet

De nieuwe CEO van Digicel Suriname, Valde Ferradez, sprak de pers vanochtend toe in Courtyard by Marriott en gaf aan zeer onder de indruk te zijn van de verschillende culturen die in Suriname worden vertegenwoordigd. Ferradez bekleedt sinds zes weken zijn nieuwe functie en is goed op de hoogte wat de bijdrage van Digicel is aan de Surinaamse gemeenschap. “We brought innovation to the telecom market, we brought the 4G network, and you can expect is to bring more, we just need to work together with the government to grow further”, aldus de nieuwe CEO. Digicel is zich ervan bewust dat de capaciteit van onze breedband internetverbinding uitgebreid moet worden, en is bereid te investeren in deze verbinding, daarom is de nieuwe CEO optimistisch dat dit gezamenlijk zal geschieden met het ministerie van TCT.

digicel-ceo-promotie-campagne-ford
De nieuwe CEO van Digicel Suriname, Valde Ferradez, zittend in een splinternieuwe 2016 Ford Ranger XLT pick-up. De nieuwe Ford is tevens de hoofdprijs van Digicels jongste promotiecampagne.

Promotie

In verband met de viering van Digicel’s negende verjaardag in Suriname, werd de nieuwste promotie van het telecombedrijf gelaunched voor de Surinaamse media. Er zullen met deze promotie negen klanten in de gelegenheid worden gesteld om een prijs te winnen. De hoofdprijswinnaar komt in aanmerking voor een splinternieuwe 2016 Ford Ranger XLT pick-up en de overige acht winnaars kunnen geldprijzen winnen van SRD25.000 (2de prijs), SRD 20.000 (3de prijs), SRD10.000 (4de prijs) en vijf overige winnaars kunnen in aanmerking komen  voor een geldbedrag van SRD5000,- .

Deze promotie is beschikbaar voor alle Digicel klanten, dus ook de privé postpaid klanten. Bedrijven met een postpaid pakket zijn uitgesloten van deze promotie. Klanten ontvangen punten bij elke opwaardering of activering van een dataplan vanaf SRD6, – . Hoe meer de klant opwaardeert, hoe meer punten de klant ontvangt. Verder kunnen klanten ook ‘Ford’ sms’en naar 3838 voor tien bonuspunten. Per klant is er geen limiet aan het aantal sms-berichten.

Dankwoord

In zijn dankwoord bedankte Ferradez eerst de algemeen directeur van SEMC Group, Eric van Ravenswaay. “Ik bedank SEMC Motors voor de samenwerking met ons bij deze gelegenheid. Ik wil vooral een ieder bedanken, in het bijzonder onze klanten, voor hun voortdurende loyaliteit, steun en vertrouwen. Zij zullen genieten van de deelname aan deze promotie. Ik kijk er naar uit om de gelukkige winnaars te ontmoeten en hun te feliciteren”, aldus Valde Ferradez, CEO Digicel Suriname.

 

More
articles