Desire geen begeleidingsband meer van Las DiVas

De meidengroep Las DiVas heeft na een samenwerking van drie jaar haar begeleidingsband Desire bedankt. Dit maakt de zangeres, tevens oprichter Conchita Berggraaf, van de groep op Facebook bekend. De precieze reden waarom de samenwerking is opgezegd, is niet bekend. ‘Nog bedankt jongens van Desire voor drie mooie jaren. Het was mij en de meiden een waar genoegen mooi muziek met jullie te hebben mogen maken’, meldt Berggraaf. Elke beëindiging van een samenwerking is volgens haar triest, maar soms is het goed elkaar los te laten om elkaar niet op te houden om grotere dingen te bereiken. Las DiVas bestond uit Danitsia Sahadewsing, Janice van Klaveren, Stephanie Rasmali-Nunes, Dorothy Jap-Sam en Naomie Pikientio; allen ervaren artiesten, heeft bij de Summer Awards 2016 een prijs voor de beste allround band gewonnen.