Adika artiest bij Nederlandse platenmaatschappij Top Notch

Adika (Amani Verwey) die bekend staat om haar hits ‘Accurate’, ‘Music Turn Up’, ‘Ruff Gyall’, ‘Call my name’ en ‘Work fo It’, maakt nu ook deel uit van de Nederlandse platenmaatschappij Top Notch. Bekende artiesten die ook een samenwerkingscontract hebben ge-tekend bij Top Notch, zijn onder andere Ronnie Flex, Broederliefde, Lil’Kleine, Kenny B, Typhoo en Jayh. Adika liet een post achter op haar Facebook pagina, waarin ze al haar fans bedankte voor hun support. De artiest is zelf enthousiast over hetgeen ze in de toekomst zal uitbrengen. Ze schreef: ‘Dit weekend gooi ik iets leuks op mijn You Tube kanaal voor jullie.’ Adika staat bekend om haar liefde voor dancehall en dat maakte zij ook duidelijk aan Top Notch. De dancehall artiest werd enkele maanden terug benaderd door Kees de Koning, eigenaar van Top Notch tijdens zijn bezoek aan Suriname. In september gingen Adika en haar manager, James Akewaje, naar Nederland waar het contract uiteindelijk werd getekend. Dit betekent dat de artiest vanaf dit moment muziek uitbrengt onder de naam van Top Notch. De fans mogen in elk geval stand by staan, want de artiest is al bezig met nieuw muziek.