Telesur verwent spelers en officials Natio

Sorencio Juliaans neemt een tas met inhoud in ontvagst uit handen van de Mike Antonius, de waarnemend directeur van het Telecommunicatiebedrijf Suriname (Telesur). Telesur en de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) hebben onlangs een partnerschapsovereenkomst ondertekend.
De verbintenis is aangegaan vanuit een win-win perspectief voor het bedrijf en voor de ontwikkeling en ondersteuning van de meest beoefende tak van sport.

 

natio-telesurGisteren mochten spelers en officials van de nationale seniorenselectie alsook bestuursleden van de SVB alvast de vruchten van deze samenwerking plukken.
In het Best Western Elegance Hotel, waar de selectie logeert in verband met het aanstaande thuisduel tegen Guyana, mochten zij pakketten in ontvangst nemen uit handen van onder meer de waarnemend directeur van Telesur, Mike Antonius.
Natio speelt aanstaande zaterdag in het André Kamperveen Stadion tegen Guyana. De ploeg moest zondag naar Jamaica vertrekken voor het duel tegen dit eiland afgelopen woensdag. De reis vond echter geen voortgang vanwege de orkaan Matthew die momenteel huis houdt in het Caribisch gebied. Het duel tegen Jamaica zal mogelijk op 14 oktober worden afgewerkt.

More
articles