Nisha Madaran schittert op summer awards

Nisha Madaran, zangeres, blinkte gisteravond uit tijdens de vierde editie van Suriname Summer Awards 2016. De zangeres heeft vier awards naar huis mogen meenemen, waarvan de People Choice Award. Verder heeft zij op haar naam staan de best summer song, de beste vrouwelijke zanger en ook de beste zangeres in de Hindi categorie. Tijdens haar toespraak bracht zij haar dank uit aan haar manager en haar team van India en Suriname. Zij deed een speciale dank toekomen aan haar fans. Madaran haar nummer ‘Tu hi mera Dil’ heeft gemaakt dat zij genomineerd is geworden in deze categorieën. De zangeres heeft met een spetterend optreden het aanwezige publiek bewezen dat zij niet zo maar de winnaar is geworden van deze awards. Haar nummer “Tu hi mera dil” heeft inmiddels twee miljoen views gepasseerd. Emanuel Sanvisi werd gekozen tot Best New Coming Artist. In de categorie Inheemse sensatie is de winnaar geworden Redi Doti Woyopore. Album of the year ging naar Aptijt. All Round Party band werd Las Divas/Desire. Jackson Blai, werd gekozen tot Marron Group Artist en Dance Hall/ Reggea artist. Nette jongens mochten er vandoor gaan met de award in de Hip Hop categorie. Bets Male Singer is geworden Cyriel. Newstyle is de beste Kwani/Kaskawi band. Best Music Video ging naar Asgar Koster.  Best Gospel is geworden Emanuel Sanvisi. Sonny Khoeblal, Ragmat Amatstam, Yogi Dee ft Cochita Berggraaf en Aptijt (Boeke) werden met de Special Achievenment Award bekroond voor hun bijdrage die zij nog steeds leveren in de muziekwereld.