Jelisa Sanches Gezicht Suriname Fashion Week 2016

Ze is er heel trots op dat ze het gezicht mag zijn van Suriname Fashion Week 2016. “Het is niet alleen een nieuwe stap, maar ook een heel speciale en geweldige in deze modellenwereld”`, vertelt Jelisa Sanches.  “Ik zie het ook als een push om verder te gaan”, vult ze aan. Jelisa timmert al ongeveer drie jaar aan de weg in onze modellenwereld. Haar taak als gezicht van de Suriname Fashion Week 2016 is best groot te noemen. “De look and feel van het mode event ligt bij mij. Ik ben de eerste wat men ziet als het over de Fashion Week gaat en wat men kan verwachten van de shows is van mij ook af te lezen”. Jelisa (19) zit op de Algemene Middelbare School ( AMS ). Ze is model, omdat ze het altijd leuk vindt om naar fashion shows te kijken. Dit inspireerde haar om ook in de modellenwereld te stappen. Model zijn vindt Jelisa heel leuk, ze leert veel. Het gezicht van de Suriname Fashion Week 2016 wordt gemotiveerd door vrienden en familie. Er werd haar altijd gezegd dat ze de ‘looks’ had om een model te zijn. En voor zover is het haar gelukt.