Styx in friendly tegen Franse kampioen AASK Futsal

 

De Surinaamse zaalvoetbalkampioen Styx/The Kuldipsingh Group speelt morgen een vriendschappelijk duel tegen AASK Futsal, lands- en bekerkampioen van Frans-Guyana.

 

AASK Futsal, lands- en bekerkampioen van Frans-Guyana, is morgen de tegenstander van de Surinaamse landskampioen Styx/The Kuldipsingh Group. De ploegen nemen het in een vriendschappelijke ontmoeting tegen elkaar op. Het duel vangt aan om 18:00 uur en is de laatste wedstrijd van de dag, die in totaal zes duels kent en om 11:00 aanvangt met het eersteklassetreffen tussen SV De Vuist en FC Pro. Daarna nemen eveneens in de eerste klasse om 12:15 uur en 13:30 uur respectievelijk ZV Interbom vs ZV Palo en ZV Inter Jakin-SV Kabel Boyz/Luna Group 2 het tegen elkaar op. Vervolgens staan er drie hoofdklassewedstrijden op het programma: 15:00 uur The Lions-SV Pentagon; 16:30 uur Lengte Boys-All Stars/P&D Group en 18:00 uur ZV Mengao-ZV Zwaluw’96. Om 20:00 uur volgt de friendly tussen Styx/KG en AASK Futsal.

Gisteren werd er gespeeld in de derde klasse. De uitslagen zien er als volgt uit:

ZV Zwaluw’96-Milan 5-2. Faisijo Burnet en Diego Timpico van Zwaluw’96 elk 2 doelpunten. MV&V United-Djogo 2000 8-2. Matthew Cruickshank van MV&V United 3 doelpunten. Pentagon 3-Stibula 8-6. Darl Amelo van Pentagon 3 en Damiendo Plein van Stibula elk 4 doelpunten. SCSV Barka-Styx/MN Car Center 3-3. Radjeshkumar Hindori van SCSV Barka en Robert Timpico van Styx/MN Car Center elk 2 doelpunten.

More
articles