Natin pakt basketbaltitel opnieuw

 

Coach Donnegy Simson en spelers van het Natin bewonderen de kampioensbokaal. Het Natin is zaterdag opnieuw kampioen geworden in de jongens U-22 Scholencompetitie van de Surinaamse Basketbal As-sociatie (SBA). (Foto: Regillio Derby)

 

Natin is zaterdag opnieuw kampioen geworden in de jongens U-22 Scholencompetitie van de Surinaamse Basketbal Associatie (SBA). Natin won na een ruststand van 26-17 uiteindelijk met 65-48 van de Froweinschool en pakte daarmee de derde titel op rij.

Dancell Leter leidde Natin met 28 punten. Diores Westenburg volgde met 11 punten en Jason Fonkie was goed voor 9 punten. Bij de Froweinschool had Emile La Rose met 24 punten de grootste bijdrage. Chayf Elburg eindigde met 14 punten en Rossi Ankossie liet 8 punten voor zich noteren.

De STS 1 won de strijd om de derde plaats met 85-74 van de Mgr.Wulfinghschool. De ruststand was 44-32. De topscorers bij de STS 1 waren: Lagwijn Brondenstein met 50 punten, David van Bosse met 17 punten den Murwer Leming 8 punten. Mgr.Wulfinghschool: Delivio Couthino 24 punten, Howard de Mees 16 punten en Shaquille Olf 12 punten.

More
articles