Succesvolle eendaagse troefcallcompetitie Doerga & Friends

Vlnr.: Kishoor Doerga (voorzitter Doerga & Friends), het kampioenskoppel Inderdew Jiawan en Arwind Malhoe, semi-kampioenen Ramon Ramutarsing en Harvy Karansingh, en gastheer Kenneth Raghosing. (Foto: Doerga & Friends)

 
De sport- en recreatievereniging Doerga & Friends heeft op zaterdag 18 juni jongstleden haar jaarlijkse interne eendaagse troefcallcompetitie gehouden. Ten huize van Kenneth Raghosing werd er in een ontspannen sfeer gespeeld en blikt de vereniging wederom terug op een succesvol toernooi.
Doerga & Friends, een vereniging van overwegend heren van 35 jaar en ouder, komt twee keren in de week bijeen in de sporthal van het Jeugdcentrum waar de leden hun ‘oude’ zaalvoetbaltalenten beoefenen. Naast zaalvoetballen organiseert deze vereniging, onder voorzitterschap van Kishoor Doerga, ook activiteiten waarbij de echtgenotes en kinderen betrokken worden.
De commissie die de activiteiten organiseert bestaat uit de heren: Ronald Abdoelkariem, Rahiem Kurban, Rawindra Paragsingh, Raoel Madhar, Sudesh-Kumar Ramkhelawan, Faizel Kurban, Robbert Gulzar en Remie Niamat.
Tijdens de eendaagse competitie hebben ook echtgenotes en introducees meegedaan. In totaal waren er 20 koppels verdeeld in vijf poules van elk 4 koppels. Per poule zijn alle koppels tegen elkaar uitgekomen volgens het Round Robinsysteem. Na de algemene ronde zijn de nummers 1 en 2 van de poules doorgegaan naar de volgende ronde. Uit deze tweede ronde hebben de volgende koppels zich geplaatst voor de semi-finale:
Arwind Malhoe/Inderdew Jiawan won van Vikash Mangal/Nancy Niamat-Aliredjo en Harvy Karansingh/Ramon Ramautarsing klopte Faizel Kurban/ Ajay Mancham.
Malhoe en Jiawan begonnen in de finale sterk en won de eerste ronde, waarna Karansingh en Ramautarsing de tweede ronde opeisten. Malhoe en Jiawan maakten geen fout in de derde fase, waarin zij hun tegenstander een kap gaven. De eindstand na 4 partijen was 9-2 in het voordeel van Malhoe en Jiawan. Zowel de kampioen als de semi-kampioenen ontving een eigendomstrofee. Verder ontving het kampioenskoppel ook de wisseltrofee.
De kampioenen van de vorige interne troefcall competities zijn:
2006 Robbert Afzal Gulzar en Abdul Wali Khan Madhar; 2007 (31 maart) Ryan Abdoelkariem en Ronny Kariem op 31 maart; 2008 (30 april) Farida Kurban en Annemarie Abdoelkariem; 2009 (19 juli) Ramkhelawan Sudesh en Jerry Sadiek; 2010 (30 april) Soekhradj Suresh en Shailes Jiawan; 2011 (25 september) Farida Kurban en Annemarie Abdoelkariem en 2012 (22 september) Rahiem Kurban en Sharida Kurban.

More
articles