ONEERLIJKHEID

Ja hoor, de stroomrekeningen zijn uit en die liegen er niet om. Dit terwijl ir. Neus de bevolking een uitgewerkt rapport liet zien, waarin duidelijk werd aangegeven, hoe wij als bevolking belazerd worden door de EBS met hoge stroomtarieven. Niemand vanwege de EBS en ook niet vanwege de regering, heeft dit rapport kunnen en of durven weerspreken. Er is geld verdwenen bij de EBS en er zijn zelf topfunctionarissen aangehouden en weer vrijgelaten, maar verder lijkt het erop alsof deze hele schurkerij in de doofpot terecht gekomen is. Ook is duidelijk geworden, dat in feite de bevolking helpt meebetalen aan de stroomrekeningen van de werknemers van de EBS, die tegen een verlaagd tarief aan hen in rekening wordt gebracht voor hun huisverbruik. Uit protest hiertegen zouden wij als volk massaal de verhoogde tarieven niet moeten betalen, zolang er niet een eerlijke en goede berekening wordt gemaakt. Zo niet, dan moet de EBS ons dan maar massaal afsluiten.

Men is in dit land de hele dag bezig het accent steeds te verleggen, teneinde het hachje van bepaalde lui te redden en het volk maar blijft verzuipen. Jammer genoeg hebben ook zij, die niet op paars gestemd hebben, daar enorme last van.

Nu opeens weer een cocosprojekt, alsof het de immense problemen gaat oplossen. Het moet u niet verwonderen, als er zeker weer een of andere nyan gemaakt zal worden, die in de zakken van bedriegers zal verdwijnen. Ook met of zonder het IMF zal de corruptie niet verdwijnen. Dan hebben we ook nog een constitutioneel gedoe. Crisis, vraagstuk, ze begrijpen er maar één ding van, en dat is ouwehoeren om zelfbehoud. Hoe lang denkt men nog dat het volk dit zal pikken? Echter komt aan alles een eind, ook hieraan. Mind you en vraag het maar aan Bosje. Gelukkig liet Bosje toen zien, dat hij uit bruikbaarder hout gesneden was met normen en waarden en voor de juiste beslissing koos. Men heeft misschien bepaalde lessen geleerd van China, Maduro en of Obiang die hier echt niet zullen werken. We leven in een heel andere tijd dan dertig/veertig jaar geleden. Eindelijk heeft de bevolking door, hoe al die tijd belazerd en bedonderd is geworden. Niet het alleen met de verhoogde EBS en watertarieven, maar ook nu met de aankomende bustarieven. Je kan het de bushouders niet kwalijk nemen, omdat ook zij moe geworden zijn van belazerij, maar echt niet zullen wijken alvorens een stukje redelijkheid wordt bereikt.

De tijd is nu aangebroken dat de bevolking nu echt haar problemen zelf zal moeten oplossen met goed verstand en bovenal eerlijkheid en rust, zonder een constutitioneel gedoe.

Een burger

More
articles