June 18, 2016


Dj Chuckie focust op dansvloer muziek


June 18, 2016

De Wereldbekende Surinaams Nederlandse Dj Chuckie focust zich niet meer op radioplaten, maar echt puur op muziek voor op de dansvloer. Dit vertelt hij in een exclusief interview met Teenie West. “Ik heb een paar undergroundtracks geproduceerd die binnenkort uitkomen en heb het afgelopen jaar veel samengewerkt met Childsplay, waarmee een ‘Traphall’ project is ontstaan. Dat is een mix van trap, twerk, dancehall en reggae”. Chuckie zegt ook te hebben gewerkt aan urbantracks voor Chris Brown, Mario, Jay Sean en Joe Moses. Het meeste plezier heeft hij gehad bij het produceren van een track voor Instagramsensatie Tazs Angels. Die plaat komt binnenkort uit. “Ik ben echt blij, dat ik nog steeds mijn muzi-kale vrijheid heb. Dat is tegenwoordig heel wat waard”.DJ Chuckie staat wereldwijd aan de top met zijn eigen Dirty Dutch sound. Momenteel is hij heel druk bezig om de Dirty Dutch feesten in Amerika naar een nog hoger niveau te tillen. De komende maanden is de wereld befaamde Dj veel te vinden op de festivals in Europa en op plekken als Ibiza en St. Tropez voor optredens. Ook in Amerika is hij weer volop aan het draaien op allerlei poolparties.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249