Styx blijft ongeslagen

Een spelmoment tijdens het treffen tussen Styx en ZV Mengao. Styx won de ontmoeting gisteren met 4-1 en blijft de ongeslagen koploper. (Foto: Regillio Derby)

Regerend landskampioen Styx/The Kuldipsingh is gisteren ook tegen ZV Mengao ongeslagen gebleven in de hoofdklasse zaalvoetbalcompetitie. Styx won het treffen tegen de semi-kampioen met 4-1. Het was het eerste duel dit seizoen tussen de twee finalisten van vorig jaar. Toen won Styx de best-of-three finaleserie met 2-0.
Davy Da Silva nam gisteren twee van Styx’ vier treffers voor zijn rekening. De ploeg won voor de vijfde keer op rij.
Vorig seizoen won Styx de eerste ontmoeting tegen Mengao met 6-2. In de tweede ronde werd het 5-2 voor Mengao en in de derde ronde won Styx opnieuw: 3-2.
De ploegen stonden daarna tegenover elkaar in de eerste fase van de playoffs. Styx won die serie met 2-1 en verwees Mengao hiermee naar de herkansing. In de herkansing rekende Mengao met 2-0 af met Internacional, waarna de ploeg in de finale wederom tegenover Styx stond. In de eindstrijd won Styx de serie met 2-0.
Mengao leed gisteren zijn eerste nederlaag in vijf wedstrijden. De ploeg blijft desondanks op de tweede plaats met 10 punten, vijf punten minder dan de ongeslagen koploper.
In een andere hoofdklassepartij won ZV Zwaluw’96 met 5-2 van Lengte Boys. Voor ZV Zwaluw’96 was het de tweede winstpartij in vijf wedstrijden, waarvan verder twee werden verloren en een gelijk gespeeld. Lengte Boys staat met 1 punt op de voorlaatste plaats. De ploeg heeft vier duels verloren en een gelijk gespeeld.
Stand na vijf speelrondes:
1.Styx 15 pnt
2.ZV Mengao 10 pnt
3.The Lions 9 pnt
4.SV Kabel Boyz/LG 9 pnt
5.ZV Zwaluw’96 7 pnt
6.All Stars/P&D Group 6(-1)
7.Lengte Boys 1 punt
8.SV Pentagon 0 punt
In de derde klasse won SCSV Barka gisteren met 4-2 van Djogo 2000. Derrick Garden van SCSV Barka vond tweemaal het net.
In de eerste klasse won SV Orkaan met 2-1 van ZV Inter Jakin/Krama Oil.

More
articles