June 11, 2016


Nisha Madaran stoort zich niet aan kritiek


June 11, 2016

Op sociaal media hebben mensen Nisha Madaran bekritiseerd om haar kleding die zij droeg tijdens haar optreden in Times Mall. “Ik doe wat ik wil en streef naar mijn doel” zegt zangeres Nisha Madaran in gesprek met De West. Zij vindt de mensen die kritiek geleverd hebben, niet waardig om aandacht aan ze te schenken. Madaran zegt wel aandacht te schenken aan haar fans die het voor haar hebben opgenomen op sociaal media en zegt dat ze dankbaar is daarvoor. In verband met een miljoen views op YouTube (binnen 26 dagen) voor haar nummer ‘Tu Hi Mera Dil’ heeft de zangeres besloten deze mijlpaal te vieren met de gemeenschap. Dat gebeurde afgelopen maandag. De 28-jarige zangeres Madaran zegt dat haar hitnummer intussen ook al te horren is in het buitenland. Zij zal in de toekomst meer van dit soort muziek lanceren om zo ook de internationale gemeenschap te kunnen bereiken. Madaran benadrukt dat zij Suriname niet los zal laten.  Liedjes in het Sranan Tongo staan ook in planning bij de zangeres. Zij streeft er naar om met Sranan Tongo door te breken in het buitenland en hoopt ook daar een miljoen views te behalen.  In verband met Vaderdag zal de zangeres samen met toneelgroep A Sa Go een spetterende show geven. Madaran zal ook met Babul Supriyo optreden. Supriyo is een zeer gewaarde en beroemde zanger uit India. De zangeres geeft aan dat zij bezig is met een verzamel cd met al haar nummers, die zij gezongen heeft uit te brengen. Als alles volgens planning loopt, zal de cd over twee weken te verkrijgen zijn in Suriname. Madaran bevestigt dat er onderhandeld wordt met Nederland en India voor een zangcontract. Madaran is haar fans en de gemeenschap dankbaar. Als boodschap naar haar fans en de gemeenschap, zegt de zangeres dat Surinamers zich allereerst Surinamer moeten voelen, ondanks de verschillende de culturen die Suriname bezit.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249